Bayramiç Mustafa-Gülşen Çınaroğlu Anadolu Lisesi

Vizyon: Öğrencilerine ve tüm personeline, Anadolu Liseli olma ayrıcalığını kalitesiyle hissettiren ve yaşatan; bilim, kültür ve sanatta öncü olan ve tercih edilen bir okul olmak vizyonumuzdur.

Misyon: Türk Milli Eğitim Sisteminin Temel Amaçları Doğrultusunda, Bütün Öğrencilerimizin Bireysel Yeteneklerini Dikkate Alarak, Öğrenmelerini Sağlama, Onların; Kendilerine Güvenen, Bilgiye Ulaşıp Kullanabilen, Özgüvenli, Becerili, Sorumluluk Alabilen, İletişim Kurabilen, Öğrenmeyi Öğrenmiş, Çağın Gelişen İhtiyaçlarına Cevap Verebilen, Takım Ruhu Taşıyan, Bilim Ve Teknolojileri Kullanabilen, Planlı, Programlı Çalışabilen, Becerileri Doğrultusunda Bir Üst Öğrenime Hazırlanabilen, Sosyal ve Kültürel Yönden Gelişmiş; Bireyler Yetiştirmek ve Topluma Kazandırmak İçin Varız...

Başarılar:

Yabancı Dil: İngilizce
Okulun Sınav Başarı Durumu: 1)YKS sınavında Türkiye 25 bininci. Derya ÇETİN isimli öğrencimiz olmuştur. 2)YKS sınavında Türkiye 20 bininci. Nurcan YÜKSEL isimli öğrencimiz olmuştur. 3)YKS sınavında Türkiye 17 bininci. Kaan KOÇ isimli öğrencimiz olmuştur. 4)Türkiye 581.Atalay YAVUZ.
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: 35
Sportif Etkinlikler: 1) Genç Kız voleybol Takımımız İl Birincisi Olmuştur. 2) Güreş İl İkinciliği.
Bilimsel Etkinlikler: 4006 Bilim Fuarı.
Proje Çalışmaları: 1) 2014-2017 Erasmus Projesi. 2) 2018-2020 Kardeş okul Proşesi.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: "A Retrospective Look at WW1 from a Regional Poin of View" Avrupa Birliği Erasmus+ KA2 Projesi

WEB - https://bayramicmgcal.meb.k12.tr

Adres - Camicedit M. Hürriyet S. No34 Bayramiç/Çanakkale

Yerleşim Yeri - Bayramiç /Çanakkale

Adres - Camicedit M. Hürriyet S. No34 Bayramiç/Çanakkale

Ulaşım belediye minibüsleri ile ulaşım sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe Merkezine Uzaklık 1 km,İl merkezine uzaklık yaklaşık 75 km dir.