Gururumuz Atalay Yavuz

05.11.2018 492

12-B sınıfından mezun olan Atalay YAVUZ okulumuzun ve Bayramiç tarihinin en iyi üniversite sonucunu elde etti. Yerleştirme sınavında  Türkiye 571 'incisi olan Atalay hepimizi gururlandırdı. Özyeğin Üniversitesi Hukuk Fakültesi (%100 burslu) 'ni kazanan Atalay´a okulunda ve bundan sonraki hayatında başarılar diliyoruz.

Atalay: "Hedefim Türkiye birinciliğiydi. Çok iyi hazırlandım ancak  birinci oturumda engelli öğrencilere verilen yarım saatlik ek süreyi bana veremeyeceklerini; sebebini ise bu ek süreyi alabilmek için sunduğumuz raporların ve başvuruların haricinde ek süre isteğimize dair bir başvuru daha yapmam gerektiğini belirttiler. Bu yüzden ek süremin olmadığını birinci sınav esnasında öğrendim ve moralim çok bozuldu. Birinci sınavda 54 bininci oldum. Ertesi gün yapılan ikinci oturumda kendimi toparlayıp sınava girdim. Çok iyi hazırlanmıştım, sınavım güzel geçti. Birinci sınavdaki aksiliği yaşamasaydım ikinci sınavdaki netlerimle Türkiye birincisi oluyordum. Yani ikinci sınavdaki netlerim Türkiye birincisinden daha iyi. Bundan sonra daha iyi çalışıp ailemi, okulumu ve milletimi gururlandırmayı devam etmek istiyorum. Bu başarı öncelikle benden hiçbir yardımı esirgemeyen ailemin ve özellikle okulda olsun, okul çıkışlarında olsun ya da gece herkes dinlenirken bana ses kaydı yapıp gönderen kıymetli öğretmenlerimindir. Hepsine ayrı ayrı teşekkür edip şükranlarımı sunarım.

05-11-2018